Název | Množství a jednotka |
---|---|
zeleninový vývar | 1 l |
máslo | 2 lžíce |
krupice | 3 lžíce |
květák | 1/2 ks |
vejce | 1 ks |
Postup: Z 1/2l mléka uvaříme vanilkový puding, necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme... zobrazit recept
Postup: Žloutky smícháme s cukrem, přidáme 2 bílé jogurty (po 150 g), 1/2 hrnku mléka,... zobrazit recept
Postup: Tři středně velké cukety (asi 650 - 700g) nastrouháme nahrubo do větší mísy -... zobrazit recept
Postup: Pěkná hovězí žebírka omyjeme, osušíme a nakrájíme nebo nasekáme na menší... zobrazit recept
Postup: Do větší mísy nasypeme balení ovesných vloček, pohankové vločky, přidáme... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...